ЦСКА приема Черно море на стадион "Българска армия" в мач от осмия кръг на Първа лига. Срещата започва в 20:00 часа и ще бъде следена в БЛИЦ СПОРТ. Съдия на двубоя е Стефан Апостолов.

"Червените" направих грешна стъпка в предишния и стигнаха само до 0:0 с Ботев в Пловдив, което позволи на Левски да дръпне с 3 точки на върха. При успех днес ЦСКА ще се изравни поне временно по точки със "сините", които в неделя гостуват на Локомотив (Пловдив). Черно море е на пето място с 12 точки.
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро няма да може да разчита на Енрике Рафаел, за когото БЛИЦ съобщи, че е с нова контузия. Жеферсон също е извън сметките, а с лека травма е Стойчо Атанасов.

При гостите Илиан Илиев няма да може да разчита на Патрик Андраде, който има оплаквания. Извън групата остават и Георги Китанов и Мартин Костадинов. 

ЦСКА е в отлична домакинска серия и има шест успеха във всички турнири на своя стадион. От своя страна Черно море се представя силно в гостуванията си от началото на кампанията и все още няма загуба. "Моряците" дори успяха да вземат точка при гостуването си на Левски.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019