Юношите на ЦСКА до 17 години победиха Пирин (Благоевград) с 4:0. Двубоят от 14-ия кръг на Елитната група се игра на базата в Панчарево, като след успеха "червените" събраха 35 точки и са само на две зад лидера Ботев (Пловдив). Третият Левски има 33 точки, а Пирин е на 14-ото място с  едва 9.  

Срещу "орлетата" момчетата на Добромир Митов не оставиха съмнение, че са по-добрият отбор, пише cska.bg. Целият мач се игра само в половината на гостите. "Армейците" имаха отлични шансове за гол и удариха и греда преди да открият резултата в 39-ата минута, когато точен след подаване отдясно на Огнян Николов беше Асен Дончев.

Дончев се разписа за 2:0 в 47-ата минута. Тогава Андрей Йорданов нахлу в наказателното поле и подаде по земя на Николов, който отклони топката към Дончев и той не пропусна да удвои. В 63-ата минута Йорданов беше спънат в наказателното поле и главният съдия не се поколеба да отсъди дузпа, която беше реализирана от Ертан Тахиров. Емил Ценов отбеляза в 74-ата минута четвъртия гол за ЦСКА и оформи крайния резултат.

В следващия кръг ще се изиграят последните мачове от есенния полусезон в Елитната група до 17 години. ЦСКА гостува на Черно море във Варна. Двубоят е на 18 ноември (събота) от 11:00 часа.

ЦСКА - Пирин 4:0
Голмайстори: Асен Дончев (2), Ертан Тахиров, Емил Ценов

Съставът на ЦСКА: 1. Кристиян Сотиров (в), 5. Любомир Митков, 6. Ертан Тахиров, 14. Християн Петров, 13. Дейвид Симеонов, 4. Йоан Бауренски (к), 9. Емил Ценов, 7. Андрей Йорданов, 18. Огнян Николов, 10. Росен Петров, 11. Асен Дончев
Резерви: 12. Илия Шаламанов (в), 17. Стефан Димитров, 16. Кристиян Атанасов, 8. Христо Панчев, 20. Димитър Михайлов, 15. Иван Иванов, 2. Крум Иванов
Старши треньор: Добромир Митов