Първият дом на ЦСКА 1948 - Военният клуб в София, беше домакин на поредното Общо събрание на Сдружението. 

"По традиция най-демократичната спортна организация у нас отдели половината време на свободна дискусия. Спортният директор Кирил Котев, който е и член на Сдружението, отговаря продължително на всички теми около новата селекция и подготовката. Трансферната политика няма да бъде пипана - само българи, с акцент върху младите футболисти плюс няколко опитни, които да водят ЦСКА 1948 в по-тежките моменти. Кирил Котев призна, че е възможно да бъдат привлечени още едно-две имена, но армейците са в на практика изграден състав и нищо няма да бъде правено на всяка цена", информираха от клуба от Втора лига.

"Феновете, които в нашия случай са и собственици, очаквано се вълнуваха от въпросите около базата и емблемата, която за съжаление продължава да бъде подлагана на гаври и циркови номера от хората, прекръстили умишлено умъртвения ЦСКА на ФК Лупи. Бяха предадени мнения и идеи на наши привърженици от провинцията, които нямаше как да присъстват във Военния клуб.

Засега няма да има промяна в стадиона: ЦСКА 1948 ще играе на най-доброто място в България - "Васил Левски". В същото време беше отчетено, че базата в Требич беше превърната от поляна за магарета в изключително модерно съоръжение и ще продължи да се инвестира.

Школата също ще остане приоритет. Факт, че за кратко време Академията захрани първия тим с Виктор Зоров, Илия Петков и още неколцина,  на които също беше даден шанс", добавиха от ЦСКА 1948 на официалния си сайт.

Най-сериозният успех във финансово отношение е увеличаване на приходите от фенски артикули. Най-трудно е при продажбата на билети, където вече са набелязани сериозни мерки. Най-важната обаче е една - хубав футбол, резултатни мачове и завръщане в елита. Ще се преследва и победа във всеки един мач за Купата на България, независимо от името на съперника.

"Участие в елита остава голямата цел на ЦСКА 1948, този пъти няма извинения за никого и нищо. Клубът е в перфектно финансово здраве, а приятните изненади могат да станат факт всеки момент. Те обаче ще останат засега между стените на Военния клуб", добавиха от ЦСКА 1948.