Дългогодишният вратар на варненския отбор по мини футбол МФК ЦСКА Димитър Димитров навършва днес 30 години. Заради заболяване той е принуден преди година да спре активна състезателна дейност. 

По случай 30-ата годишнина, съотборниците му организират бенефис в негова чест. Събитието е от 20 часа тази вечер в "Gatsby Mini Football Complex".

"Днес (23.10.2018 година) е много важна дата за отбора ни, защото нашият дългогодишен вратар и помощник-треньор Димитър Димитров празнува своя 30-ти юбилей! За жалост заради претърпяна операция през миналата година той няма възможност повече да участва активно като състезател и затова по случай рождения му ден днес ще се изиграе мач - бенефис в негова чест", споделиха от МФК ЦСКА пред БЛИЦ СПОРТ. 

"Всички приятели и познати на Митко, както и фенове на мини футбола и ЦСКА сте добре дошли от 20:00 часа в "Gatsby Mini Football Complex", където ще можете да видите на живо два мача по мини футбол. В първата среща ще играят феновете на ЦСКА срещу феновете на Спартак (Варна). Вторият мач за вечерта ще противопостави МФК ЦСКА срещу отбора на "Звездите", в който ще вземат участие едни от най-добрите футболисти, играли през годините с Митко. Сред тях са треньорът на националния отбор по плажен футбол Симеон Христов, както и играчите на шампиона по плажен футбол Спартак (Варна) - Георги Бомбов, Добромир Господинов и Павел Адамов. Синът на легендата Валентин Станчев - Ивайло Станчев, както и дългогодишният национален състезател по футзал Боги Марев, син на легендата на Черно море Тодор Марев, също са сред попълненията в селекцията на "Звездите", добавиха "армейците".

Феновете на Спартак (Варна) ще бъдат предвождани от треньора на "соколите" и бивш футболист на ЦСКА - Енгибар Енгибаров.

ВХОД: СВОБОДЕН!
Програма:
20:00 Откриване
VARNA FIRM (ЦСКА) – Syndicate12 (Спартак Варна) - мач между феновете
20:50 Официална част и награжаване
21:00 МФК ЦСКА – Dream Team