Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович остана недоволен от факта, че срещата с Царско село се е играла толкова рано в жегата. Мачът в Пловдив бе от 18 часа, а домакините загубиха с 0:2.

"Няма да използвам загубата за извинение. Но първо искам да кажа, че съм много разочарован от организацията заради това, че мачът се игра в 18 часа. Всеки знае колко е топло през август в Пловдив. Може би днес беше над 40 градуса”, коментира той.

„Не знам кой прави програмата, но това е много опасно за футболистите. Това не е добре за футбола. Много неща не са добри за футбола. Това наистина е невероятно. Не говоря само за този мач. Мисля, че имаме още един или два двубоя, които ще изиграем в 18 часа. Ако тези хора не уважават футболистите и клуба, добре няма проблем, ние ще играем и в 3 часа следобед, може би ще е 60 градуса. Ако някой умре на терена, ще е добре за всички", каза още треньорът на Ботев.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Поздравления за противника. Това наистина е невероятно, че взеха три точки днес. Контролирахме играта, но когато не бележиш голове, и да правиш всичко както трябва, няма как да спечелиш мача”, допълни Петрович.

"Ако Тодор Неделев не вкарва или не подава за головете, тогава е много трудно за нас. Невероятно е, че загубихме. Сами сме си виновни", каза още Петрович.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020