Сериозна клауза в договора на Иван Бандаловски с Берое е спряла ЦСКА от привличането му през тази зима, информира „Тема Спорт“. "Армейците" са проявявали интерес към бранителя, като са провели и проучвателни разговори. В договора му със заралии обаче е заложена определена сума в размер на малко над 100 000 евро, която трябва да бъде платена за привличането му.

От „Армията“ искали да вземат Бандаловски още сега, а не да чакат до лятото, когато контрактът му изтича. Клаузата обаче е отказала "червените" от намеренията им.

Бившият капитан на ЦСКА, считан за един от любимците на новия треньор Любослав Пенев, е бил сред вариантите за заместник на Станислав Манолев. Той беше освободен след назначението на Ел Голеадор. Пенев посочи вратата и на още един десен бек - Борис Секулич.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Заради усложнената ситуация в защита „армейците“ привикаха 19-годишния Иван Турицов от Литекс, където беше преотстъпен. Младокът, който проведе зимна подготовка с ловчанлии, вече направи дебют за ЦСКА в мача срещу Ботев (Враца).

На „Армията“ готвят оферта за 17-годишната звезда на Черно море Мартин Минчев, а проявяват интерес и към централния защитник на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019
Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка