Италианският нападател на Ботошани Диего Фабрини ще продължи кариерата си в България. Това обяви собственикът на настоящия му клуб Валериу Ифтиме. Той не уточнява името на новия клуб на футболиста, но предполага, че става дума за Левски. В същото време изданието „DigiSport“ се позовава на играчи на Ботошани и твърди, че Фабрини ще премине в ЦСКА и че днес е очакван на "Армията" за прегледи.

„За Диего имаше интерес от Динамо (Букурещ) и той щеше да стане важен играч за отбора. За мое щастие Фабрини няма да отиде в друг румънски клуб. Поне така ми обеща. Според мен отива в България! Ако не се лъжа, в Левски. Така ми каза преди два дни“, коментира Ифтиме пред Telekomsport.ro.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

“На 99% се бяхме споразумели с Динамо. Само трябваше да се подпише договор, но тогава нещата се обърнаха на 180 градуса“, признава агентът на играча Флорин Маня пред DigiSport.ro.

Изданието припомня информацията си от преди няколко дни, че повод за обрата е получена оферта от ЦСКА, която е по-добра от тази на Динамо (Букурещ).