Треньорът на Берое Александър Томаш коментира информациите, че добрият му приятел Димитър Бербатов може да се завърне по един или друг начин в родния футбол. Според Томаш, ако това се случи, трябва да бъде опънат червен килим за бившия нападател на Манчестър Юнайтед от всички футболни хора у нас.

"Той е човек, който може да дава съвети, докато аз трябва да убеждавам хората, че това е правилно. Дали е прав да не се връща, трябва да питате него. Ако футболист като него има желание да се върне тук, всеки, който се занимава с футбол, трябва да бяга с червения килим да го посрещне. Той само може да донесе плюс за българския футбол - реклама, общественост, медии. В България е трудно", сподели Томаш в интервю за „Диема Спорт“ по темата за Бербо.

"Винаги претегляме нещата, кое е плюс, кое е минус. Успелите българи трябва да си ги пазим, защото не са много. Те са примери, могат да издават книги, да дават съвети. Ако сме умни, трябва да ги слушаме, да се обогатим и да си го предадем напред", добави наставникът на тима от Стара Загора.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019