Председателят на УС на Локомотив (Дряново) - Тодор Георгиев (Теди Джорджо), представи футболната програмата на клуба за новата 2019 година на заместник изпълнителния директор на БФС – Антон Попов.  Два са основните акцента в нея – Великденският и Коледният детски футболни турнири, станали традиционни за Дряново. Те вече са част от Програмите на Община Дряново и БФС и за 2019 година.

Антон Попов похвали ръководството и треньорите на ДЮШ към Локомотив за завоюваното от юношите старша възраст временно  първо място на есенния полусезон в Областна група Ловеч и изрази надежда за по-добро представяне през пролетния полусезон на мъжкия представителен отбор на "железничарите".  

От своя страна Тодор Георгиев запозна националното футболно ръководство с идеята за големия благотворителен концерт и приятелски мач на звездите през това лято – финален акорд от кампанията за събиране на средства за закупуване на втори бус на клуба.  

"Още в понеделник (14 януари) писмено ще декларираме пред централата БФС и президента на АФЛ Румен Вълков и председателя на ЗС на БФС Велико Търново – Бончо Генчев за нашето желание финалът на Северозападната група за Купата на Аматьорската Лига между отборите на  Галата и Локомотив (Дряново) да бъде ръководен от профисионални съдии от А група", каза Теди Джорджо.

На 14 януари на стадион „Републиканец“ в село Царева Ливада мъжете на „Локомотив“ започват своята предсезонна подготовка, а юношеските гарнитури вече тренират в Спортната зала на Дряново.