Рекордният за настоящото първенство резултат от 20:1 записаха младите таланти на Етър на Футбол 7. В третия кръг възпитаниците на треньора Стефан Николов срещнаха Белица 2017 (Килифарево) и засипаха съперника с голове. Началото положи Християн Цветков с две попадения още до 5-ата минута. Антонио Марков вкара за 3:0 в 11-ата минута, след което противникът съвсем рухна и започна да инкасира голове във всяка атака. Тонислав Донков вкара четвъртия и шестия гол, между тях се разписа и Радослав Найденов, който завърши с хеттрик.

В 17-ата минута Симон Косев от гостите си вкара автогол за 7:0, след което серията продължи и сред голмайсторите се записаха почти всички играчи на Етър. Чак при 11:0 в 28-ата минута Тихомир Иванов от Килифарево върна почетното попадение за момчетата на Илко Трифонов в този двубой. Голеадата закръгли на 20:1 Божидар Петров в 46-ата минута и после вече нови голове не падаха.

Етър води в класирането с пълен актив от 9 точки и голова разлика 36:2.

Втори са Болярчета, които спечелиха като гости с 4:0 в Долна Оряховица. Тимът е втори също с 9 точки, но с голова разлика 20:2, а пълен актив има и Академик. Свищовлии биха убедително с 5:2 в Павликени.