Страшен скандал се разрази след края на мача Славия - Видима-Раковски, завършил 1:1. Разпален фен на "белите", явно ядосан от загубените 2 точки, нападна Георги Какалов.

Футболистът на Видима-Раковски беше обвинен от ултраса, че днес се е изплюл на знамето на Славия. По този повод фенът припомни случка отпреди няколко години. Според него Какалов като играч на "Ботев" си е позволил да уринира върху знамето на най-стария столичен клуб.

"Този травестит, защото той прилича на травестит, плю и пика на едно от нашите знамена. Това беше преди 3-4 години. Става дума за мача Славия - "Ботев" за купата, с двата гола на Електричката. Всеки го знае този случай. Тоя гелосаният тогава се изгаври с нас. Но ние помним. Чакайте бе, какви записи да ви вадя, всички помнят този мач", гневеше се ядосаният ултрас, който тегли няколко псувни на Какалов още щом го видя да излиза от съблекалните и да се качва в автобуса на Видима-Раковски.

"Ей, човек, бъркаш нещо. Преди три години бях в Беларус. Не съм ви пикал на знамето. Не се занимавай с мен. Как така ще ви пикая на знамето. Не съм го правил дори върху това на Локомотив (Пловдив), а ти искаш със Славия да се занимавам", отвърна Какалов и се качи в автобуса. През цялото време привърженикът на "белите" беше държан от двама полицаи, тъй като преди това тръгна заплашително към футболиста./БЛИЦ