Бившият футболист Стойко Сакалиев напусна къщата на Big Brother на крачка от финала, въпреки това обаче е доволен – и от поведението си в Къщата, и от самата игра. Извън нея хората го познават най-вече  като футболист на ЦСКА. Но футболът за него е вече в миналото, макар да го чуваме често да казва, че ЦСКА завинаги ще остане в сърцето му. По думите му – днешните футболисти повече говорят и обръщат внимание на външния си вид, отколкото на играта. Новата страст на Стойко е колоезденето. А в Къщата на „Биг Брадър” той влезе след 5-годишна пауза и за разлика от първия път – сега наистина успя да преживее пребиваването си вътре. „Един човек не трябва да прави компромиси със себе си, за да спечели на всяка цена или да се хареса, но в крайна сметка - всичко е в ръцете на зрителя”, бе казал той на старта на шоуто, а смисълът на думите му се потвърждава и след края му за него.

- Стойко, в предварителния ни разговор ми сподели, че все още не можеш да излезеш напълно от усещането, че си в Къщата на „Биг Брадър”, въпреки че вече си извън нея. Какво се случва?

- Истината е, че от време на време се случват някакви странни неща, каквито не помня да са ставали при първото ми влизане и съответно излизане от „Биг Брадър” преди години. От няколко дни насам, когато се събуждам нощем, примерно, за да пия вода или да отида до тоалетната, в първите 5-10 секунди наистина не знам дали съм си вкъщи, или съм в Къщата. Малко е плашещо, но се надявам бързо да отшуми. Като цяло емоцията, която преживях покрай участието си, беше наистина невероятна. Това, което най-много ме радва и е моя лична победа, е фактът, че по никакъв начин не съм злепоставил семейството и приятелите си.

ВИЖТЕ ОЩЕ КОЛКО СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ НАПРАВИ СТОЙКО САМО В SHOW.BLITZ.BG