Треньорът на Левски Стойчо Стоев сподели след победата с 3:0 над словашкия Спартак (Миява), че е доволен от представянето на тима. Той разкри, че е удовлетворен и от лагера на „сините“ в Белек.

„Играхме с настроение. Играчите бързо работиха с топката, създадоха положения. Е, имаме си и някои слабости, няма как да нямаме. Ще гледаме да ги минимизиране, но като цяло съм доволен. В офанзивен план определено създадохме доста положения”, коментира Стоев.

„Да, по-спокоен съм след изявите на Венци Христов и Менголо. И двамата не са готови, което е нормално. Хубавото е, че имаме 10 дни до първия мач. Предполагам, че дотогава ще бъдат в по-добро състояние,” допълни треньорът на Левски.

„Предполагам, че Де Ноойер още от понеделник ще започне нормални тренировки. При Карнер ситуацията е такава, че той вече започна занимания, но в България ще преценя до каква степен ще бъде натоварен, за да не усложня контузията му,” разкри специалистът.

„Генерална оценка? Бих казал, че съм доволен, тъй като тук ни се осигуряват добри условия. Имаме добри терени, което ни позволява тренировките да са по-качествени и оттам развитието на отбора да е по-добро. Видях и почти всички футболисти в игрови действия. Голяма част от тях ми дадоха и надеждата, че ще имам по-голяма ротация в състава,” завърши Стойчо Стоев.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!
 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!