Стойчо Младенов прави опити да вземе в Кайсар, където наскоро удължи договора си, две от звездите на родния футбол - Тодор Неделев и Кирил Десподов. С тази си новина казахстански сайт предизвика доста шум у нас днес.

Във връзка с информацията БЛИЦ се свърза с легендата на ЦСКА. Младенов, който в момента си е в България заради коледните и новогодишните празници, заяви следното пред най-четената агенция:

"Честно казано, разсмяхте ме! Първо, никога в плановете ми не са влизали Десподов и Неделев. И не защото не са добри футболисти, а защото настоящият ми клуб не разполага с такъв бюджет, за да ги купи. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Второ - техните места са в силни отбори от Европа и аз от сърце им желая да осъществят мечтата си и да заиграят зад граница.

Сега съм на родна територия, а след Нова година - на 3 януари, заминавам за Турция, тъй като там ще протече част от зимната ни подготовка.

Искам да пожелая на вас, на читателите ви и на всички фенове в България здраве, сила и весело посрещане на 2019 година. Нека тя да е по-добра за българския футбол".
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ