Разделилият се с Локомотив (Горна Оряховица) Стефано Кунчев избра да продължи кариерата си във Вихрен. 26-годишният вратар ще пази за тима от Сандански в Югозападната Трета лига. Кунчев сподели пред БЛИЦ СПОРТ, че е имало вариант да заиграе отново в любимия си Локомотив (Пловдив). Босът Христо Крушарски обаче не уважил желанието на треньора Воин Войнов да върне Стефано на "Лаута".

"Да, така се получи, но нищо не мога да направя. Предпочетоха французин пред мен (б.р. - Мори Диао). Желая успех на Локомотив (Пловдив). Всички знаят, че обичам клуба, но те така си решиха. Нормално е да има разочарование у мен", сподели Кунчев.

"С Вихрен стана доста случайно. С Петър Златинов се познавам отдавна, с брат му Влади играх в Славия преди време. Имах варианти за Първа и Втора лига, но предпочетох да дойда във Вихрен. Ще опитам нещо ново за мен. В Сандански се работи с идея за бъдещето, ще се гради стабилен отбор. Благодаря на Петър Златинов, на президента на клуба Георги Манолев. Ще се постарая да помогна на Вихрен", добави бившият страж на Левски и Славия.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ