Сериозен интерес има към ненужния на Левски нападател Ривалдиньо. Бразилецът, който през тази пролет играе под наем за румънския Виторул (Констанца) и вкара четири гола в 14 мача, е желан от три клуба.

Според румънското издание „Фанатик“, синът на легендата на Барселона е обект на интерес от страна на американския Чикаго Файър, белгийския Брюж и руския Динамо (Москва).

Тази информация е добре дошла за „сините“, които и без това се опитват да се разделят с Ривалдиньо. Сега на „Герена“ дори може да получат трансферна сума за футболист, който в клуба считат за трансферен провал.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

24-годишният бразилец има договор с Левски до лятото на 2020 година. Преотстъпването му във Виторул е с опция за откупуване и клубът на Джика Хаджи може да се възползва от тази възможност до края на юни.

Наскоро стана ясно, че Виторул иска да задържи Ривалдиньо, но не може да си позволи да плаща голямата му заплата. Нападателят получава по 337 500 евро на година, а румънският клуб може да си позволи само по 100 000 евро.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019