За рекордните десетина минути бе открито и закрито общото събрание на ОФК Вихрен в Сандански, на което рапорт „даден” и рапорт „приет” гласуваха само 20 от общо 120 членове на сдружението. В залата на съветника в сградата на Община Сандански в 11:00 ч. навръх празника Успение на Пресвета Богородица бе избран нов борд, който да управлява общинския клуб от Югозападната Трета лига. За президент е избран Георги Манолев, вторият в борда е Румен Илиев-Бульо, пише struma.bg. Той е известен в Сандански като дясната ръка на Константин Динев. Третото име в новия управителен съвет е това на адвокат Мишо Михайлов, който е от София.  

Оставка подадоха досегашните членове на управителния съвет в лицето на президента  в ОФК Вихрен и общински съветник Стоян Ангов, съветника Георги Георгиев, бизнесмените Борис Андонов, син на Иван Андонов, собственик на фирма „Монолит 21”, Георги Зафиров, собственик на верига магазини в курортния град, Людмил Узунов, който е юноша на Вихрен, Христо Мътлешлиев, директор във фирма „Медика”, и Ивелин Терзийски, юноша на „Вихрен” и син на директора на ЗПГ „Климент Тимирязев” Емил Терзийски. 
„Футболната общественост в Сандански е в неведение от направените промени. Футболът в Сандански не е на Коко Динев или на Георги Манолев. Клубът е общински и е на всички санданчани”, коментира бившият футболист Огнян Костадинов. 

„Като искат Георги Манолев и Коко да си усвояват някакви пари чрез европейски проекти, защо това да става за сметка на нашите деца и юноши, които в момента играят футбол. Аз съм член на футболния клуб и не съм информиран, че се провежда общо събрание. Ако някой иска да приватизира футбола в града, е няма да стане. За годините, в които ръководиха футбола в града, тези хора усвоиха над 1 700 000 лева на гърба на данъкоплатците. Е, сега не трябва да им позволяваме това да се случи. Преди 10 години Коко Динев докара Удоджи, Годжи, Гонко и Бонго от Африка. Ние искаме в Сандански да играят местни момчета и да няма "черно тото". Отново се връщаме в ерата на Коко Динев и "черното тото". Това не трябва да го допускаме”, добави Огнян Костадинов, който е член на клуба от 1989 година.