Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Скандалният бизнесмен Димитър Герасимов, който доведе до фалит ФК “Бдин” (Видин), дължи 25 000 лева на Бербатов. Не става въпрос обаче за Димитър, а за баща му Иван, който бе изпълнителен директор на видинския клуб. Тимът се подвизаваше в Западната “Б” група, но заради тарикатлъкът на Герасимов я докара до просешка тояга. В момента “Бдин” едва крета в селските дивизии на северозападна България.

Източници на БЛИЦ разкриха, че бившият собственик на клуба виси с пет заплати на Иван Бербатов. Те уточниха, че месечното възнаграждение на Бербатов-старши е било 5 бона. Герасимов е задлъжнял и към повечето от футболистите. Недоволни от безхаберието на Герасимов са Мартин Керчев, Владо Мирчев, Тодор Тимонов-Лимона, Тодор Кючуков, Петър Кюмюрджиев – все доказани в “А” група играчи, носили екипите на доста солидни отбори.
 
Керчев и Лимона до такава степен били полудели, че тръгнали да търсят под дърво и камък Герасимов. Той обаче се криел като дявол от тамян. Не си вдигал телефоните и се правел на заспал.

“В чудо се видях. Толкова му вярвах на тоя човек, а той ме излъга. Излъга и момчетата. Вкара ме в голяма беля”, тюхкал се Иван Бербатов.

Това обаче не било всичко. Герасимов имал да дава пари и на няколко хотела, където отборът на “Бдин” е пренощувал преди мачовете си извън Видин. “Тоя господин излъга цял Видин, че ще вкара отбора в “А” група, че ще води тима на подготовка в чужбина и че ще купи луксозен автобус”, коментират разпалено в дунавския град.