Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушавски и съветникът му по спортно-техническите въпроси Чавдар Цветков се появиха по съдийски екипи на стадиона на Славия преди мача с „белите“. Това беше във връзка с призива на Венцеслав Стефанов Крушарски да свири мача между двата тима, а Цветков да бъде страничен съдия. Двамата приеха всичко на майтап, но шефът на „смърфовете“ направи много любопитно изказване.

„Имаме специална покана за този мач двамата с Чавдар Цветков да го свирим. И понеже той е много бърз отдясно, ще бяга и по двете странични линии, а аз ще стоя на центъра. Чавдар ще дава знаците кога и какво да правим“, заяви Крушарски пред „Диема Спорт“.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Дайте да се веселим. Сега като отидем горе в ложите, ще му покажа на Венци Стефанов жълтия картон, ако продължава да ми говори така – ще му покажа и червения. Всичко е въпрос на отношение – съдиите да свирят като хората, ние да си гледаме мачовете, да има игра, да се веселим. Всичко това е в интерес на играта, а не само да дрънкаме празни чинии“, допълни бизнесменът.

„Аз съм облякъл съдийската униформа, за да се готвя за финала. За четири години все пак успях да постигна нещо в Пловдив и то не е малко. Сега като напомпам здраво футболистите и ще видите какво ще стане на финала с Ботев (Пловдив). Само да не спукаме гумата, това е проблемът. Надявам се, че няма. На български напомпване означава или с ръчна помпа, или финансово“, коментира Христо Крушарски.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019