Треньорът на Локо (Пловдив) Наджи Шенсой даде поредната си скандална пресконференция. Косовският специалист нападна част от футболистите, които изнасят информация на медиите.

„Има трима педерасти, които изнасят какво става в съблекалнята. Срещу тях ще действам с методите на сицилианската мафия - ще ги застрелям в десетката в удобния момент”, заяви Шенсой.

Специалистът е недоволен, че в пресата се появяват информации, че в отбора има бойкот срещу него. “Не може някакви писачи да твърдят, че има бойкот срещу мен. Те нито са в съблекалнята, нито знаят, за какво става въпрос. Категорично заявявам, че бойкот няма. Не знам защо в България сте толкова негативно настроени и постоянно се чудите, каква интрига да измислите.

Много съм разочарован от нашите ръководители, които в подобен момент трябва да застанат зад мен. Ако се налага, нека да говорят с главните редактори на въпросните медии и да им кажат, че кореспондентите им са лъжци. В Локомотив треньорският пост няма авторитет и аз не чувствам подкрепа”, добави Шенсой.

За гостуването на Сливен утре Шенсой сподели: "Пак ще играем опашкарско дерби, но така се стекоха обстоятелствата. Загубата от Монтана ни прати във водата. Вариантите ни оттук нататък са две - или се давим, или плуваме и се измъкваме на брега"./БЛИЦ