Изпълнителният директор на ЦСКА в оставка Александър Тодоров изрази оптимизъм заради последните събития около клуба. Той вярва, че оздравителния план на "червените" е напълно възможен заради сериозната работа на синдика Дора Милева, довело до промяна на структурата на дълговете.
 
"Не е важен самият дълг като стойност, а структурата му и кои кредитори остават. Окрупнихме вземанията. Около 4,5 милиона лева са към "Лира", друга голяма сума е към Инджов и Манджуков. Дълговете са управляеми, защото знаем хората и могат да започнат преговори. Има надежда. Засега приключи срокът за обжалвания. Общата сума е примерно с около 2 милиона надолу. Надявам се възможно в най-скоро време съдията да се произнесе", заяви Тодоров пред ТВ7.
 
"Добре работим със синдика, има абсолютна координация. Не трябва да пренебрегваме срока за получаване на лиценз за "Б" група. Това е 30 юни. Ако се прехвърли, ще се обезмислят всички действия. Защото още една година във "В" група може да е фатална за ЦСКА", не скри притеснението си шефът на "армейците".

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА