Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов изрази разочарованието си след нулевото равенство срещу Пирин (Благоевград) на „Българска Армия“.

„Единственото, което ни липсваше, беше голът, което, разбира се, не е никак малко. В предни позиции имахме ситуации, които трябваше да изиграем по-добре и да реализираме. Аз съм максималист и винаги има какво още да желая от представянето на отбора. Атаката определено ни изневери. Очаквахме Пирин да играе. Треньорите добре бяха разузнали съперника. Може би имаше известно подценяване. Това са много важни точки, които няма къде да се наваксат за голямо съжаление”, коментира Стоилов след мача.

“Не мисля, че резултатът ще повлияе на представянето ни срещу Левски. Имаме една седмица да се подготвим добре за сблъсъка. Очаквам да е мач като днешния - ние да се опитваме да градим. Всичко опира до това кой първи ще вкара гол. Не трябва да разчитаме на един футболист. Всички в отбора имат характер и могат да допринесат за успеха. Ако сме задружни, ще спечелим. Смятам, че сме по-добрият отбор”, допълни главният мениджър на ЦСКА.