Още един футболист може да подсили Левски в близките дни, разкрива главният скаут на “сините“ Богдан Патрашку в интервю пред румънската телевизия “Digi Sport”. Това е нападателят Денис Алибек, който играе в Астра (Гюргево). Левски го искаше и в края на май и началото на юни, когато беше предложен от импресариото Джовани Бекали. Бившият футболист на Литекс коментира и възможността „сините“ да играят с румънци в третия квалификационен кръг на Лига Европа

"Имахме сериозен интерес към Денис Алибек в началото на лятото. Продължаваме да имаме нужда от още минимум двама или трима играчи. Така че не затварям вратата за никого. Напротив, тя е отворена широко още и за Алибек. До 31 август има време да се разберем. Досега имахме късмет да се подсилим с класни играчи като свободни агенти", заяви Патрашку.

Той коментира и възможността "сините" да се изправят срещу румънския Виторул (Констанца). Това ще стане, ако Левски елиминира АЕК Ларнака във втория квалификационен кръг на Лига Европа, а румънците отстранят белгийския Гент.

“Мечтаех да се паднем с румънски отбор по пътя си в Европа. Исках да играем с румънци, защото ни е близо и ще си спестим дългите пътувания. Следя отбора на Виторул, той е израснал много. Пълен е с млади момчета, доста са опасни, но искам да ги срещнем. Джика Хаджи е свършил страхотна работа", заяви Патрашку.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020