Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Изпълнителният директор на БФС Павел Колев прогнозира, че само един отбор може сериозно да конкурира шампиона Лудогорец за титлата през новия сезон в Първа лига. Той говори още за провала на Левски в Европа и шансовете на „орлите“ в Шампионската лига

"Трудно е да се прогнозира дали първенството ще бъде конкурентно. Аз смятам, че ще бъде, тъй като мисля, че ЦСКА има повече шансове да конкурира Лудогорец. Не виждам други отбори, които да предоставят конкуренция на тези два отбора. Очаквам да е доста интересно", коментира Павел Колев пред „Диема Спорт“.

„Това е много сложна ситуация. Уверил съм се, че не трябва да се говори много. Няма смисъл и аз да наливам масло в огъня на клуба. „Сините“ фенове са достатъчно разстроени от отпадането от Вадуц. Очакваме представянето и на другите ни два отбора. Пожелавам успех на Славия и ЦСКА. В Левски трябва да има хора, които да мислят как да излязат от тази ситуация, тъй като не е приятна за никой в клуба. Феновете очакват много повече от този отбор. Треньорът е най-малкият виновник, ако вземем за пример случаят в Левски. Моделът у нас не се отдалечава от европейския – той е еднакво далечестоящ от европейските, а причините са обективни. Става въпрос за манталитет, традиции в спорта, както и финанси. Парите са най-важите. У нас се подценява много организационния модел на управление, което е грешка“, сподели изпълнителният директор за резила на Левски и модела на управление в родните кубове.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Имам приятел, който се познава с Пауло Аутуори и ми бяха разказани много добри неща за треньора. Когато на футболистите на Лудогорец им се играе, то няма кой да им създаде проблем. Сезонът е важен за тях и ще видим дали ще влязат в групите на Шампионската лига, каквато им е целта. Ако Луодгорец влезе в тях, то ще бъде подпомогнат от голяма финансова инжекция. След това ще стане много трудно за другите отбори“, каза Павел Колев за шампиона на България.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018