Спартак (Подгумер) се подсили сериозно преди решителните битки в края на сезона в северната АОГ на столицата. “Бяло-сините” привлякоха бившето крило на Левски и Славия Росен Крумов, информира "Витоша Нюз". 52-годишният ветеран дори вече дебютира за новия си тим в срещата от 12-ия кръг на първенството срещу Изтребител (Иваняне), който завърши 1:1. 

След това обаче домакините от Подгумер подадоха жалба за участие на нередовен състезател при съперника. СТК на Зоналния съвет на БФС присъди служебна победа с 3:0 за Спартак. Оказа се, че в редиците на Изтребител е бил Пламен Младенов, който всъщност е... играч на третодивизионния Марек и е влязал да играе с чужда картотека.

Клубът от Иваняне беше санкциониран и с глоба.

Росен Крумов е роден на 9 март 1966 г. Републикански шампион за юноши старша възраст с отбора на Правец. После играе в Левски. Има 90 мача и 16 гола със синята фланелка. Играл е и в Славия, Етър, Шумен, германския Бад Хамбург, Септември (Сф), Нови Искър, Бенковски (Костинброд), Сливнишки герой (Сливница). Бил е треньор на Бенковски (Костинброд). Шампион на България с Левски (1988). Носител на Купата на България с Левски (1986), както и на Купата на Съветската армия (1987, 1988). Преди две години беше играещ треньор на тима от родния си Костинброд. Сега отново се върна във футбола.

От 20 години бившето неудържимо крило има успешен бизнес с отглеждане на немски овчарки.