Селекцията на Левски за новия сезона стартира с българи, пише "Меридиан мач". На „Герена“ вече са договорили и трима от най-перспективните футболисти на Септември. Това са Асен Чандъров, Здравко Димитров и Георги Русев. И тримата футболисти са набор 1998.

Неслучайно Румен Чандъров, който е благодетел на Септември, бе забелязан в близост до ръководството на Левски на Националния стадион "Васил Левски" по време на последното дерби с ЦСКА (0:2).

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Здравко Димитров дълго време бе наблюдаван от ЦСКА, а клубът от "Красна поляна" имаше оферта за него от Румъния. Тимът от "Герена" обаче е успял да надцака конкурентите си, като е предложил пакетна цена за тримата талантливи младоци. Според запознати, от Левски ще платят за тях над 500 000 лева.

Асен Чандъров е добре познато име на "Герена". Той бе част от школата на "сините", но не успя да се наложи и се премести във футболната академия на баща си Румен.

Чандъров записа 33 мача този сезон, в който се отчете с 4 гола и 4 асистенции. Здравко Димитров взе участие в 28 мача и вкара 2 гола. Георги Русев стана част от Септември през миналото лято, след като преди това се подвизаваше в Испания. Той записа 23 мача за Септември.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019