Най-крайните ултраси на Левски от сектор "Б" се обявиха твърдо против привличането на Иван Бандаловски от Берое. Опитният защитник е в плановете на треньора на "сините" Славиша Стоянович, който иска и Валери Божинов. 

"Дочуваме неколкократно слухове, че се готви определен трансфер, на едно определено гнусно прасе на "Герена". Вече знаете как свършват подобни авантюри, нали... Не си играйте с нас!!!", написаха заплашително запалянковците на Левски във фейсбук страницата си "Сектор Б Ултрас". 

Отдавна е известно, че Бандата е недолюбван на "Герена", тъй като на младини избяга от "синята" школа, а след това стигна и до капитанската лента във вечния враг ЦСКА.
 
Чувството на неприязън между двете страни беше демонстрирано и преди две години, когато Бандаловски (тогава играч на Верея) беше уцелен с кенче бира от феновете на Левски, което той безцеремонно изпи. Безброй много са и неговите снимки с тарторите на "червената" агитка Росен Петров - Животното и Иван Велчев - Кюстендилеца.

Въпреки заканата на левскарите, Бандата показа, че не му пука особено. Националът публикува в социалната мрежа снимка, позирайки докато е на СПА процедури: