Ексцентричният Ивайло Дражев, който направи неуспешен и дори смехотворен опит да свали Борислав Михайлов, мечтаейки да заеме президентския пост в БФС, се е прочул с още циркове покрай конгреса. БЛИЦ научи от сигурни източници, че бургазлията се е облажил за сметка на футболната ни централа. 

Дражев успял да си издейства безплатни нощувки в хотела, където се проведе конгреса. Именно в лъскавия хотел бяха настанени всичките малко повече от 500 делегата, взели участие в конгреса. Футболната централа се погрижи за представителите на родните клубове, но какво обаче е сътворил Дражев... Оказа се, че бившият затворник, убил двама човека при катастрофа през 1998 година, е изгонил представителя на аматьорския Ботев (Болярово) от хотела и се е настанил в неговата стая. Това е клубът, който издигна кандидатурата на Дражев за президент на БФС.

Пo този начин ексцентричният бургазлия се възползвал от безплатните нощувки, полагащи се на делегатите на конгреса, и три дни се ширил в хотел "Маринела", разправяйки наляво и надясно как щял да сваля Боби Михайлов. Е, не успя да сбъдне голямата си мечта, но поне се радва на лукса в столичния хотел.