Левски гостува на Септевмри на стадион "Васил Левски" в мач от 22-ия кръг на Първа лига, който започва в 17:30 часа. "Сините" се надяват на успех, с който да скъсят на 6 точки разликата от ЦСКА, който допусна домакинско 0:0 срещу Черно море. "Червените" имат 51 точки, колкото има и Лудогорец. Двата тима са на върха, но шампионите са с мач по-малко.

Наглед Левски има лесна задача срещу воденият от Николай Митов тим, но "сините" все още не могат да убедят с играта си. Първата среща завърши при резултат 2:0 за тима от "Герена", но попаденията дойдоха в края на първото полувреме и в края на мача.

Треньорът на Левски Делио Роси взе в групата 6 от 7-те нови попълнения. Единствено Ривалдиньо все още не е напълно готов да се включи в игра. Хали Тиам пък показа отлична форма и няма да е изненада, ако се появи на терена през второто полувреме срещу Септември. Очаква се Роси да замени неубедителния срещу Ботев - Жерсон Кабрал, а на негово място като тотуляр да започне Паулиньо. Обертан пък ще замени наказания Антонио Вутов. Напълно възможно е друг неубедителен в изявите си играч - Жорди Гомес, да остане на пейката.

Септември пък успя да стигне от 0:3 до 3:3 срещу Етър в предишния кръг. В тима на Никоалй Митов обаче няма да има особено настроение, тъй като в началото ан седмицата почина директора на клуба Георги Марков.

Левски и Септември ще почетат преди срещата легендата на "сините" Павел Панов, който също си отиде от този свят, и Марков, който е бивш играч на клуб.

Николай Митов няма никакви кадрови проблеми за този двубой и може да използва всичко най-добро, с което разполага.

Първа професионална лига, 22-и кръг
Септември - Левски
17:30 часа, ст. "Васил Левски"
Съдия: Стефан Апостолов

Вероятни състави:
Септември: Георгиев, Орачев, Елтон, Сандански, Дяков, Галчев, Фабиано, Тилев, Чандъров, Гади, Тошев
Левски: Митрев, Цветкович, Яблонски, Ейолфсон, Фигейредо, Нашименто, Панайотов, Прохазка, Паулиньо, Обертан, Костов

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018