Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев получи рекордната подкрепа от 422 от 428 от клубовете, представителите на които упражниха вот при избора на нов състав на Изпълкома на БФС. Гласуването се проведе в края на конгреса, който беше закрит малко след 19 часа от преизбрания за президент Борислав Михайлов. 

Само шестима от упражнилите вота си са против Домусчиев. Това е мнението на клубовете за участието на собственици на отбори в Изпълкома. Най-успешният футболен собственик Кирил Домусчиев заслужено се радва на доверието на почти всички родни отбори.

Очаквано босът на шампиона Лудогорец и голяма част от досегашните му колеги в Изпълкома остават и при новия му състав. Собственикът на Левски Спас Русев, както и бившият президент на ЦСКА и БФС Валентин Михов влязоха в управата на футболната ни централа. Русев получи 424 от гласовете. За Михов пък нямаше нито един глас "против".

Рекордният вот с гласуваното доверие на клубовете към Домусчиев е отговорът на най-успешния собственик на футболен клуб у нас по отношение на тролската атака, която се изля последните години срещу него, най-вече от завист и злоба. С явно изразената подкрепа чрез вота за Домусчиев родните отбори дават категоричен знак, че той има заслужено място в ръководството на БФС.

Официално от състава на Изпълкома бяха изключени Гриша Ганчев, Николай Гигов, Марин Митев и Наско Сираков, който преди часове обяви, че се оттегля от управата на БФС.

Новият Изпълком на БФС: 
Йордан Лечков
Михаил Касабов
Атанас Фурнаджиев
Емил Костадинов
Камен Костадинов
Румен Вълков
Венцеслав Стефанов
Кирил Домусчиев
Петър Величков
Панайот Рейзи
Димитър Георгиев (нов член, Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта)
Спас Русев (нов член, собственик на Левски)
Михаил Статев (нов член, юрист, член на Апелативна комисия)
Валентин Михов (нов член)

Предишният Изпълком:
Йордан Лечков
Михаил Касабов
Атанас Фурнаджиев
Емил Костадинов
Камен Костадинов
Румен Вълков
Венцеслав Стефанов
Кирил Домусчиев
Петър Величков
Панайот Рейзи
Наско Сираков (няма да бъде в новия Изпълком), сам се оттегли)
Гриша Ганчев (няма да бъде в новия Изпълком)
Марин Митев (няма да бъде в новия Изпълком)
Николай Гигов (няма да бъде в новия Изпълком)