ЦСКА и Фернандо Каранга имат тайно писмено споразумение, разбра БЛИЦ. То е добавено като клауза в договора на играча в края на януари, когато бразилец се забави в Бразилия и закъсня за зимната подготовка на „червените”, и гласи следното.

Независимо как ще приключи сезонът за ЦСКА, голмайсторът ще бъде продаден след неговия край. Което означава, че „армейците” няма да разчитат на Каранга за участието си в евротурнирите наесен – било то като шампиони, вицешампиони или носители на Купата на България.

Нещо повече – БЛИЦ научи, че от два месеца от „Армията” преговарят усилено с евентуалния нов клуб на бразилеца. Между двете страни тека ключови разговори, които се очаква да приключат през април. И нищо чудно още тогава да бъде подписан договор, който да влезе в сила веднага след края на първенството у нас.

Самият Каранга е дал дума, че ще се раздаде до краен предел и ще направи и невъзможното, за да помогне на „червените” в лютите битки за спечелването на шампионската титла и Купата на България.
ВЕСЕЛИН РУСИНОВ/БЛИЦ СПОРТ