Звездата на Славия Галин Иванов беше замесен в трансферна сага. Популярният сайт за футболна статистика "Трансфермаркт" написа, че той вече е футболист на Инчеон Юнайтед. БЛИЦ СПОРТ първи информира преди дни, че пред Галин Иванов има вариант да заиграе в Южна Корея. Въпросният отбор желае да привлече опитния български национал, към когото интерес проявяват и други клубове. 

В момента текат преговорите, но няма нищо черно на бяло. Авторитетният сайт "Трансфермаркт" обаче предприе ход с премахването на Галин Иванов от състава на "белите" и пращайки го в Инчеон Юнайтед. 

Местното издание kyeonggi.com също пише за интереса на клуба към 30-годишния офанзивен футболист. Сайтът отбелязва, че Иванов има богат опит по терените в Турция и Германия. Както е известно, асът на Славия носи екипите на Самсунспор, а преди години и на Арминия (Билефелд).

Winbet - победата е емоция! (18+)

От "Овча купел" са склонни да се разделят със звездата, който има договор с клуба до края на настоящия сезон. 

"Той е много добър футболист, но нека отиде в чужбина, за да може да изкара пари", коментира треньорът на Славия Златомир Загорчич на старта на зимната подготовка.

В момента Галин Иванов е на лагер с "белите" в Турция и се очаква до няколко дни да стане ясно бъдещето му. Предвид силното желание на корейците да го привлекат, не е изключено той да заиграе именно в Инчеон Юнайтед. Отборът завърши на последното място през изминалия сезон в елита на Южна Корея.

Потърсен за потвърждение, босът на Славия Венци Стефанов коментира: "Не знам за този отбор. Галин е край мен в момента, тренират момчетата. После ще го попитам дали е вярно."

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019