Предстоящото утре вечно дерби между ЦСКА и Левски се очаква да бъде белязано от уникален антирекорд. Мачът от 30-ия кръг на Първа лига ще бъде посетен от доста по-малко публика в сравнение с изминалите издания на сблъсъка между "сините" и "червените". БЛИЦ СПОРТ научи, че продажбата на билетите протича под очакванията, като за момента с ценни хартийки са се сдобили едва 1000 привърженици на двата отбора.

Очаква се стадион "Васил Левски" да остане полупразен утре вечер. Мачът е от 18:00 часа, домакин са "армейците". Цените на билетите са същите като от предишните издания на дербито - 10 и 15 лева. 

Припомняме, че миналата сряда Левски победи ЦСКА с 2:0 в първия полуфинал за Купата на България. На 18 март пък "червените" надвиха "сините" с 1:0 за първенството. 

Вероятната причина за отлива на публиката от утрешното дерби е многото мачове напоследък между ЦСКА и Левски. Преди предстоящата среща "армейците" са втори в класирането с 69 точки, на 6 точки зад лидера Лудогорец. Левски е четвърти с 50, изоставайки на 4 от третия Берое.

Цените на билетите:
Сектор "А" - 15 лева
Сектор "Б" - 10 лева
Сектор "В" - 15 лева
Сектор "Г" - 10 лева

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА