Майката на бившия футболист на Локо Пд и ЦСКА Стефан Лулчев е открила тялото на сина си обесено, разбра БЛИЦ. Трупът е висял в производствено хале в пловдивския квартал Кючук Париж. Помещението е било наето и ползвано от 46-годишния ветеран.

В момента няма яснота защо Лулчев е взел фаталното решение, нито кога точно е решил да сложи край на живота си. Майката обаче явно е имало съмнение, че нещо ще се случи, затова е тръгнала да търси сина си. Тя го е намерила тази сутрин в 9.20 часа и веднага се е обадила на телефон 112.

По непотвърдена информация двамата са разговаряли за последно снощи, коментираха пред БЛИЦ запознати. те добавиха,че Лулчев се е занимавал с дребен бизнес и не е изключено там да е имал някакви проблеми.

От полицията бяха категорични, че няма данни за насилие и умисъл и че Стефан е сложил сам примката на шията. В момента полицаите от Първо РУ  извършват оглед. Образувано е досъдебно производство.

Припомняме, че Лулчев е шампион и носител на Купата на България с ЦСКА през 1997 година. Той спечели държавния трофей и през 1999 година, когато на финала "червените" победиха Литекс.

По същия начин с обесване преди дни сложи крайна живота си и бившият играч на Левски – чехът Давид Бистрон.
Красимира ГЕШЕВА/БЛИЦ