Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Две лоши и една добра новина споходи ЦСКА във връзка с постоянните контузии в отбора. Достоверни източници на БЛИЦ съобщиха, че бразилецът Жеферсон е бил опериран в Мюнхен. Интервенцията е била извършена от световноизвестния лекар проф. Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт. Прочутият медик изкара дълги години в Байерн, но наскоро напусна. В неговата клиника се лекуват футболисти от цяла Европа.

„Първоначално бе обявено, че операцията на Жеферсон е неизбежна. После лекарите тук в България ни казаха, че ще се размине с ножа. Но в крайна сметка се наложи интервенцията. Д-р Волфарт я направи. Той е категоричен – Жеферсон ще бъде извън игра до началото на ноември. Т.е. – чак след два месеца и половина”, уточниха нашите източници.
Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+) 
Добрата новина е, че друг контузен в ЦСКА – Жоржиньо, най-вероятно ще е на линия след паузата в първенството заради националните отбори в началото на септември.

 Другата неприятна вест е състоянието на третия контузен играч на „червените” Рафаел Енрике. Крилото продължава да има проблеми и според прогнозите ще е оздравял горе-долу, когато това ще се случи и с Жеферсон. 
Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018
Първа лига - сезон 2018/2019