Шефовете на Левски и Черно море са на път да постигнат договорка за преотстъпването на футболист, разбра БЛИЦ СПОРТ. Става въпрос за Франсис Нар, който на 90% ще играе под наем във варненския тим през следващия сезон. Разговорите са в напреднала фаза и се очаква да бъдат финализирани още днес или най-късно до края на седмицата.

Очаква се по посока Черно море да потеглят още двама футболисти на Левски. Те  обаче ще отидат там като свободни агенти. Единият е Александър Александров, който заедно със своя адаш Алвеша няма да остане на „Герена”.

Другият е вратарят Боян  Йоргачевич. БЛИЦ СПОРТ научи, че преди малко днес е взето решение Левски да освободи сръбския страж. От това ще се възползва наставникът на „моряците” Георги  Иванов, който ще вземе Йоргачевич в тима си. Нашата агенция вече писа, че Боян и чешки страж бяха  варианти за „моряците”. След като чехът не е бил пуснат от клуба, в който играе, вратата на Черно море от лятото почти сигурно ще защитава доскорошният любимец на сектор „Б”.