Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Единствените два отбора в Първа лига, които нямат загуба, ще се изправят един срещу друг днес от 21:00 часа. На стадион "Георги Аспарухов" Левски приема Берое, а срещата ще бъде ръководена от Николай Йорданов.

Срещата се явява първи наистина сериозен тест за новия наставник на Левски Славиша Стоянович. Словенецът досега записа четири успеха от четири мача, но тази вечер ще има срещу себе си отбор, който също не познава вкуса на успеха, а освен това играе много успешно срещу "сините".

Столичани са на първо място в класирането и с напомпано самочувствие, но те ще се изправят срещу друг отбор, който лети високо. Тимът на Александър Томаш изостава само на 4 точки от първото място и е с едва три допуснати гола.

Амбициите в двата клуба са големи, затова и предпоставките са за напечен двубой. Всеки ще иска да спечели, преди да излезе в кратка почивка заради стартиращия турнир Лига на нациите, в който участва и националният отбор.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

На вратата на Левски отново ще застане Полачек. Давид Яблонски е възстановен от травма и вероятно ще се завърне до своя партньор Холмар Ейолфсон. На двата бека нещата са ясни -  Цветкович и Иван Горанов. В средата на терена Хали Тиам е твърд титуляр, а не се знае дали Стоянович няма да изненада с пускането на Вашчук като титуляр. Пред тях ще бъде Мариани. Паулиньо все още няма достатъчно игрова практика и ще остане на скамейката, а отпред ще действа вече сработената тройка - Обертан, Кабрал и Станислав Костов.

Заралии ще подходят предпазливо, като ще дебнат за грешка на домакините. Треньорът Александър Томаш ще направи само една промяна в сравнение със състава, разгромил Ботев във Враца с 4:0. В центъра на защитата до Ерол Алкан се завръща Камен Хаджиев. Отдясно на отбраната ще е Бандаловски, а отляво - Александър Василев.

Дефанзивни халфове ще са Александър Цветков и Мартин Райнов. Атаката ще води опитният Мартин Камбуров, подпомаган от Борислав Цонев. По фланговете ще нападат Вандерсон и Рубен Бригидо.

И за да бъде футболният празник пълен, на "Герена" очакват и близо 10 000 зрители. Феновете се завърнаха от отпуски и вече могат да се насладят на хубавото време и на хубав футбол в събота вечер.

Първа лига - сезон 2018/2019