Президентът на Република България Румен Радев изпрати писмо до Българския футболен съюз, с което поднася искрени съболезнования към семейството и близките на починалата легенда на Левски Павел Панов.

„С прискърбие научих за кончината на легендарния футболист и треньор Павел Панов. Прощаваме се с едно от емблематичните имена на българския футбол и футболен клуб „Левски“. Павел Панов е на трето място по мачове и на второ по голове във вечната класация на столичния клуб. Футболист номер 1 на България през 1977 г., четирикратен шампион на България и петкратен носител на купата на страната със „сините“, той гордо носи трикольора на гърдите си в 44 мача, в които отбелязва 13 гола и още 22 гола в евротурнирите със синята фланелка. Години наред радваше почитателите на футбола с уникалната си техника и разбиране на играта. В изключителна скромност и трудолюбие той отдаде целия си живот на любимия спорт и остави името си завинаги в сърцата на българите“ пише в писмото на президента на Републиката Румен Радев.

В Българския футболен съюз бяха получени още редица съболезнователни писма, сред които тези от министъра на младежта и спорта Красен Кралев, Спортен клуб "Левски спорт за всички" и ОС на БФС от цялата страна.