Фолкдивата Преслава се държала надменно по време на шампионския купон, който футболистите на Литекс си спретнаха в хотел “Президиум Палас”. Софи Маринова, Галена, Кали, Елена Паришева и Милко Калайджиев бяха другите популярни певици, създали настроение сред “оранжевите” в щастливата за тях неделна вечер. Преди това на стадиона за трикратните първенци на страната пя и Слави Трифонов.

“Доста от нас останаха разочаровани. Преслава вероятно не беше в настроение. Държа се малко надуто, не хващаше изобщо от шегите, които пробвахме да пуснем по неин адрес. Сякаш дойде колкото да отбие номера”, ядосваха се играчи пред БЛИЦ.
 
Техният бос №1 Гриша Ганчев пък показал завидни умения на дансинга. Щастливият бизнесмен, под чието ръководство Литекс спечели за трети път шампионската титла на България, станал да танцува заедно с играчите. А когато микрофона хванала Софи Маринова, Гришата отишъл, прегърнал я и запял с нея.
 
“Той беше на седмото небе. Истински щастлив човек. Благодарение на него нас ни има като клуб. Това е единственият футболен началник, който никога не бави заплатите и държи на думата си. Точен е като швейцарски часовник”, не спират да хвалят Ганчев “оранжевите”.