1.ГЕОРГИ ДИМИТРОВ БИЖЕВ -  с висше инженерно образование, мажоритарен собственик на МАК АД гр. Габрово, МАК АД гр. Габрово е едно от най големите в страната текстилни предприятия, специализирано в производството на памучни и тип памучни тъкани и изделия, включващи пенирани прежди, полиестер, лен и други. Дружеството е основен доставчик на вещево имущество-специално военно за Министерството на отбраната, Министерството на вътрешните работи, Националната служба за охрана както и за редица други икономически структури с национално значение, чийто устройствени правилници предвиждат униформено и работно облекло за служителите и работниците. Дружеството е един от лидерите в страната със значителен дял на продукцията си предназначена за европейския пазар. Структурата на продажбите му между местен и външен пазар е в съотношения 70 % за износ и 30 %. за страната. 

2. ЕВТИМ КИРИЛОВ ЕВТИМОВ, с висше инженерно образование, мажоритарен собственик в дружествата БЕЛВИ ООД, БЕЛВИ ЕНЕРДЖИ ООД И БЕЛВИ КОМЕРС ООД.    
Дружествата с наименование “БЕЛВИ” са динамично развиващи се икономически структури  в отрасъл строителството, тясно специализирани  в изграждане на ел. съоръжения до 400 кV от електропреносната мрежа на доставчиците на електроенергия в страната, както и търговия с ел. материали. Предлагат се цялостни проектни решения и пакети от различни по своя характер инженерингови услуги. В този конкретен пазарен сегмент БЕЛВИ е едно от най - големите формирования в региона. Успешно прилага иновационни решения, актуализира информационната си база за нови продукти и материали, адекватно реагира на пазарните изменения предлагайки нови техонологии и подръжка

3. ЛАЗАР ДОБРЕВ ЗРЪНЧЕВ - с висше инженерно образование, понастоящем е управител и едноличен собственик на едно от най атрактивните шивашки предприятия - с фирма “Хриси Фешън” ЕООД. Дългогодишен ръководител, с богат опит в управлението на предприятия от леката промишленост. Разполага със собствена модерна материална база. Може да се каже че фирмата развива успешен бизнес с контроганети от цял свят - Холания, Белгия , Франция , Япония, включително и за страни като Китай и Корея, които традиционно имат силно развит шивашки бизнес. На вътрешните пазари, най –големият му контрагент е РИЛА ТЕКСТ. Фирма “Хриси фешън” ЕООД има още доказана и защитена собствена марка “Лазара”. В страната най - големият клиент му е “Рила текст”.  С разширяването на кръга от акционерите си, във финансов план, задачите на ръководството на ПФК “ПИРИН БЛАГОЕВГРАД” АД са насочени към утвърждаването на клуба в професионалната лига като едно модерено футболно акционерно дружество, функциониращо на базата на балансирани бюджети -формирани от собствени на акционерите на дружеството източници, на ясни корпоративни критерии при осигуряване на оптималната издръжка на дейността на всички формации на клуба.  

Конкретно, бюджетирането се осъществява на два етапа. Изготвяне на годишен планов бюджет на клуба, включващ текущата издръжка на клуба за съответните два полусезона, който се утвърждава от управителния и надзорен съвет на акционерното дружество, респективното като втори етап - той става ръководно начало при утвърждаването на месечните бюджети на клуба, одобрявани също по указания по-горе ред. Бюджетите на клуба се изграждат на принципа на дяловото участие и тежест на отделните корпоративни акционери в капитала на дружеството. Дължимата от всеки акционер месечна вноска се определя въз основа на процентното съотношение на собственото му участие в капитала на дружеството отнесено към общия размер на плановите оперативни разходи. Като основополагащи, тези корпоративни принципи осигуряват пълна финансова автономност на клуба в съответствие с неговите цели и задачи в спортно техническо отношение и позиции в елитната футболна лига на Република България. /БЛИЦ