Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев призна пред „Меридиан Мач“, че в клуба са взели мерки след шокиращата загуба с 1:2 като гост на Жалгирис в първия мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Той обаче не разкри какво са предприели в клуба.

„Взехме всички нужни мерки след загубата с 1:2 от Жалгирис. Не се съмнявайте в това. Няма обаче да обявим публично какви са те“, заяви Петричев.

„Аз съм уверен, че в реванша всичко ще бъде наред и ще победим. Всички в Лудогорец сме убедени, че това ще е случи и ще продължим напред в квалификациите на Шампионската лига. Ние сме по-класният тим, а отделно от това ще играем пред нашата публика. Интересът към срещата е много голям и стадионът ще е пълен", добави Петричев.

Относно жребият за третия квалификационен кръг на Шампионската лига, който противопостави на Лудогорец победителя от битката Апоел Беер Шева - Хонвед (2:1), Петричев каза: „Дали е добре или зле този жребий, трябва да питате треньора. Нека обаче първо ние елиминираме Жалгирис и тогава ще мислим за следващите мачове."

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма