Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев не подаде оставка след третата поредна загуба в “А” група. Кандидат шампиона падна днес насред Разград с 0:2 от Черно море. Още след пораженията от Локо Пловдив и Славия се заговори, че Петев може да бъде уволнен, но ръководството на Лудогорец разпространи декларация в негова подкрепа.

„Не се чувствам застрашен за работното си място, има кой да решава по този въпрос, ако прецени, че аз съм проблемът...имахме разговор с Кирил Домусчиев след загубата със Славия. Аз нямам никакво намерение да подавам оставка. Не знам дали поставянето на титлата като цел, е оказало напрежение върху нас, може и да се е отразило", заяви Петев след мача с “моряците”.

Има криза в завършваща фаза на нашия отбор. Идентичен мач като този със Славия. Черно море стигна три пъти до нашето поле и вкара два гола. Ние изпуснахме доста положения, три греди, няма как да бием, ако не вкарваме. Допускаме пропуски в защита и всички носим вина, така че ще направим нужните изводи и дано в следващия мач да не допуснем такива грешки“, каза Петев.

“Допускаме пропуски, имаме много проблеми в завършващата фаза. Надявам се срещу “Левски” да не е така и да се върнем към старата си игра”, допълни наставникът на Лудогорец./БЛИЦ