Помощник-треньорът на Локомотив (Пловдив) Петър Пашев призна, че големият липсващ за тима в предстоящото дерби с Ботев е нападателят Мартин Камбуров. Освен него "черно-белите" няма да могат да разчитат на Дани Кики, Ванчо Траянов и Димо Бакалов. Все пак специалистът вярва, че тимът е готов за предстоящия сблъсък и ще се поздрави с успеха.

"Заради лошото състояние на нашия терен тренирахме на стадион "Беркут" в Брестник през тази седмица, където условията бяха отлични. Подготвихме се добре за предстоящия мач. Ще бъдем без четирима от играчите ни. Наказани са Мартин Камбуров, Дани Кики и Ванчо Траянов, а Димо Бакалов е контузен. 

"Успяхме да картотекираме новите ни попълнения без Стефан Йефтовски и ще разчитаме на тях. Няма да скрия, че големият отсъстващ при нас в дербито ще бъде Мартин Камбуров, който е голмайстор и капитан на отбора ни. Вярваме, че футболистите, които ще заместят отсъстващите титуляри ще дадат най-доброто от себе си. надяваме се в събота да стане хубав мач за радост на феновете", каза още Петър Пашев. 

Дербито между Ботев и Локо (Пловдив) е на 20 февруари в 13:00 часа.