Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо коментира специално пред БЛИЦ съперниците за титлата в България – Левски и ЦСКА. „Сини“ и „червени“ подсилиха сериозно редиците си и показват израстване от началото на сезона.

„Това е сериозен проблем. Виждаме, че през тази година ЦСКА и Левски са по-силни. През последните две години не съм ги гледал много обстойно, но имам наблюдения върху играта им. Ще продължим и със селекцията, тъй като от отбора бяха продадени няколко футболисти“, така треньорът на Лудогорец Димитър Димитров отговори на въпроса на БЛИЦ как Лудогоорец ще се справи с вътрешната конкуренция при наличието на по-силни и мобилизирани ЦСКА и Левски.

„Не искам да допускам грешки в селекцията и затова няма да предприема вземане на нови попълнения до зимната пауза. От ръководството също работят върху селекцията. Виждате, че в някои случаи се получава така, че отбори като Реал (Мадрид) и Барселона гледат футболисти по няколко години и плащат за тях милиони, но в някои случаи допускат грешки. Аз и колегите ще бъдем много внимателни, за да не допускаме подобни грешки“ допълни Херо пред БЛИЦ.

Наставникът на шампионите каза, че и дума не може да става за подценяване на Судува в предстоящия реванш от плейофите на Лига Европа и определи като коварен резултатът от 2:0 от първата среща в Разград. Димитров увери присъстващите на пресконференцията жуналисти, че отборът ще излезе пределно концентриран за реванша с литовците.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Резултати, програма и схема на Лига Европа