Юношите на ЦСКА завършиха 0:0 срещу Ботев 57 в мач от 21-ия кръг на зоналната група за набор 2001/2002. "Армейците" обаче играха само с момчета от набор 2002 и 2003, информира cska.bg. Двубоят се проведе на изкуствен терен в двора на 57 СУ "Св. Наум Охридски". 

"Червените", водени от Сашо Борисов, имаха отлични възможности пред противниковата врата, но не успяха да оползотворят усилията си и да отбележат гол. ЦСКА изигра добър мач срещу отбор, съставен от играчи от набор 2001.

"По програма в следващия кръг трябваше да се състои вечното дерби, на което ЦСКА да бъде домакин на Левски. Заради отсъствието на националните състезатели от двата отбора обаче мачът е отложен. ЦСКА има трима представители от набор 2002 в състава на България U16. Това са Християн Петров, Емил Ценов и Кристиян Атанасов", добавят на официалния сайт на "червените".

Ботев 57 - ЦСКА 0:0

Стартов състав на ЦСКА: Илия Шаламанов (в) (к), Марио Николов, Георги Юруков, Емил Пинджуров, Мартин Аврамов, Алпай Рамадан, Георги Тафраджиев, Митко Митков, Марио Попов, Цветан Петков, Цветомир Цанев
Резерви: Майкъл Георгиев (в), Мартин Байов, Александър Бучков, Данаил Стойчев, Михаил Ганев, Дими Славов, Николай Митов 
Старши треньор: Сашо Борисов