Футболните национали посетиха официалното откриване на обновения Фен магазин на отбора в Национална футболна база "Бояна", съобщава сайтът на БФС.

"Лъвовете" и треньорът Красимир Балъков подписаха голяма част от предлаганите продукти, в това число фланелки, топки и мач програми, а в продажба бяха пуснати и билетите за евроквалификацията срещу Англия на 14 октомври, които към момента са налични ексклузивно в Фен магазина на България.

Специално за привържениците на отбора в продажба ще бъде пусната цялата официална мач-колекция на Joma, а оригинални реплика-фланелки на титулярния и резервния екип на България ще се продават на преференциална цена от 55 лв. Гамата от продукти е обогатена и от фланелки с якичка за свободно време в бял, червен и зелен цвят с коронования лъв, символ на националите.

Обновеният фен-шоп предлага и множество различни артикули, посветени на България, в това число топки, ключодържатели, шалове, значки, капитански ленти и прочие сувенири. На място ще могат да се купуват и билети за домакинството с Косово на 10 юни.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА ЕВРО 2020