Сутиеска има много проблеми, но ще се бори с всички сили срещу Левски. Това сподели пред БЛИЦ СПОРТ журналистът от CDM.me Божо Янкович.

Той призна, че за двубоя в София от първия квалификационен кръг на Лига Европа, който е в четвъртък от 20:00 часа на „Георги Аспарухов“, Сутиеска ще бъде без най-добрите си играчи.

„Треньорът Никола Ракойевич няма да разчита на най-добрите си играчи. Игор Иванчевич бе определен за номер 1 в първенството за миналия сезон, но няма да играе срещу вашия отбор. Това важи и за вратаря Владан Гилиен. Той е капитан на отбора, бивш младежки национал и бивш играч на португалския Национал. Няма да играе и Боян Божович“, започна спортният журналист.

„Сутиеска стигна до Лига Европа заради невероятния втори полусезон, който направи. На финала спечели и Купата на страната. Въпреки проблемите клубът никога не се предава. Всички са пределно мобилизирани да се представят достойно и да отстранят Левски“, допълни Янкович.

Той сподели пред БЛИЦ и вероятния състав, който ще излезе срещу Левски в четвъртък на „Георги Аспарухов“.

Вероятен състав на Сутиеска: Суад Личина, Милош Вучич, Андрея Бакрач, Мирко Радишич, Никола Стиепович, Стефан Лончар, Велико Вукович, Стеван Ковачевич, Марко Вучич, Деян Зурабица, Стефан Денкович.