„Всички тъпотии в Левски станаха при Делио Роси. Не знам защо трябваше да пътувам с отбора за лагера в Кипър, след като е било ясно, че ще се освободят”, заяви на летише София при прибирането си в България доскорошният главен скаут на „сините” Кирил Вангелов.

„Вече го казах, но ще се повторя - за мен смяната на треньора в този момент на подготовката е грешка. Разговарях с Павел Колев и той ми заяви, че новите собственици искат да променят работата в клуба и затова ще бъда освободен”, добави Вангелов.

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)

„Треньорът в Левски трябва да задава профилите на играчи, които иска да бъдат привлечени, а не той да взима крайното решение. През последните години се смениха много треньори, като именно заради това има и такова голямо текучество на футболисти. Треньор идва и казва не искам този и този, след което идва друг и така. От футболистите, които са в Левски, не съм привличал аз вратарите, защото този пост е много специфичен. Без мое знание в тима дойдоха Виана, Ривалдиньо и Белаид", разкри Вангелов.
ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019