Съдийката от Лом Теодора Тодорова, която обвини шефа на областния съвет на БФС Ангел Стоянов, направи дълъг коментар в социалната мрежа „Фейсбук“. Припомняме, че съпругът й Свободин Колев, който е треньор на женския тим на Атлетико (Лом), твърди, че Ангел Стоянов е тормозел половинката му на сексуална тематика, показвайки чат съобщения от вайбър.

Стоянов отрече това и каза, че всичко е манипулация.

Ето какво написа съдийката в своя профил във „Фейсбук“:

Не ми се искаше да коментирам случващото се, но така както г-н Стоянов се изказва, ще го направя и аз, тъй като до момента не съм си позволявала изказвания. Нека малко да се засрами от годините си и положението, с което се ползва! Не да обяснява пред медии, че щял да ни съди за клевета...Добре, аз пък ще го съдя за сексуален тормоз. Не да обяснява, че трябвало да ни бъде забранено да се занимаваме с футбол още в началото, с това показва именно, че винаги е работил срещу нас и сега вече може би причината е ясна. Не да казва да питат медиите какво име ни се носи в град Лом, защото показахме за пореден път, че си търсим правата и не оставяме хора да се подиграват и гаврят с нас.

И да, точно поради това имаме "доброжелатели". Само, че нито аз, нито съпругът ми, сме злоупотребявали с положение. Той показваше лобизъм към едни клубове за сметка на нашия. Има жалба до БФС София за негови своеволия и нарушаване на правилника. Лица именно от футболните среди и БФС са запознати със случая доста отдавна и винаги са ме питали защо не го разкрия. За всичко си има време.

Исках да натрупам материал за доказателство, направих го. Исках да се убедя че наглостта му ще е крайна и се убедих. Има начини и средства, с които може да се проследят от кой телефон и номер са изпратени съобщенията. Аз казвам истината и не се плаша нито от съд нито от абсолютно нищо. И за голямо съжаление искам да кажа, че с всичките умения и възможности които притежава г-н Стоянов, ако си гледаше работата пълноценно без да толерира едни хора за сметка на други и едни отбори за сметка на други, и ценеше качествата на хората, нямаше да се стигне до тук!!!

Много хора са запознати и са свидетели на чатовете така че... Аз няма от какво да се притеснявам!! И ДА ПОДЧЕРТАЯ... АЗ НЕ СЪМ ПОТЪРСИЛА НИТО ЕДНА МЕДИЯ И НЕ СЪМ НАПРАВИЛА НИТО ЕДНО ИЗЯВЛЕНИЕ ИЛИ РАЗКРИТИЕ ДО МОМЕНТА. НО ЗАСТАВАМ ЗАД ДУМИТЕ НА СЪПРУГА МИ, КОЙТО МНОГОКРАТНО Е БИЛ СВИДЕТЕЛ НА СЛУЧВАЩОТО. ИМЕННО ЗА ТОВА И ТОЙ ГО РАЗПРОСТРАНИ! ТОВА Е!