Иван Караджов може да подсили Пирин (Благоевград), пише "Тема спорт". Наскоро "Орлетата" обявиха, че чакат страж, българин, който пази в чужбина. В момента роденият в Кресна Караджов е част от беларуския Шахтьор (Солигорск). Много е вероятно обаче той да си тръгне, след като клубът се подсили с национала Андрей Климович.

Преди да премине в Шахтьор, Караджов пазеше за Верея (Стара Загора) през есента на 2016 година. Силните му изяви обаче не останаха незабелязани и така той отиде в Беларус. В Шахтьор той пристигна в комплект с Даниел Златков, но защитникът изкара там само няколко месеца. По всичко личи, че сега и стражът ще сложи край на отношенията си с клуба. Развитие се очаква през тази седмица. Заради това и за момента никой от Пирин не обявява нищо по темата.

Както е известно, титулярят на благоевградчани Благой Макенджиев напусна тима в посока Черно море. Именно и това е причината на "Христо Ботев" да търсят нов стабилен играч, който да заеме мястото под рамката.

БЛИЦ СПОРТ вече писа преди дни, че стражът се кани да си тръгне от Шахтьор (Солигорск), тъй като вариант за него е  аматьорския Арда (Кърджали).